Xbox Live Problem.

Discussion in 'Gaming' started by TrueFantom, Dec 26, 2006.

  1. TrueFantom

    TrueFantom Well-Known Member

    Posts:
    2,306
    Likes Received:
    0
    Joined:
    May 23, 2005
    Location:
    Up North, In A Igloo.
    k well I hooked my Xbox 360 up, and was headed to sign up for Xbox Live.
    and all was goin well, but then when I get to the Terms Of Use and Service, it freezes and i have to reboot my 360.

    Anybody got any idea why?
    or what i can do to fix it?
     
  2. Blue_fire

    Blue_fire Well-Known Member

    Posts:
    890
    Likes Received:
    0
    Joined:
    May 27, 2006
    Location:
    Hamilton, Ontario
    do you have to reboot it everytime you get to that step?
     
  3. TrueFantom

    TrueFantom Well-Known Member

    Posts:
    2,306
    Likes Received:
    0
    Joined:
    May 23, 2005
    Location:
    Up North, In A Igloo.
    affirmative
     
  4. Luminos

    Luminos Well-Known Member

    Age:
    29
    Posts:
    1,913
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Feb 20, 2006
    Location:
    Miami
    Try going to your xbox guide. Then re-setting all the factory settings. You'll still have your XBL account I believe. You might wanna make sure with microsoft though. If not then youtr 360 has a problem. But try contacting Microsoft and they should be able to help ya.

    You can also go here and check in the connect to xbox live section, it should be useful.

    http://www.xbox.com/en-US/support/systemse...ces/sitemap.htm
     
  5. x0r

    x0r Well-Known Member

    Age:
    33
    Posts:
    1,349
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Jun 30, 2006
    Location:
    tha down town under
    maybe try tapping it? i dont know thats what i do to my ps2 when it freezes lol
     
  6. Blue_fire

    Blue_fire Well-Known Member

    Posts:
    890
    Likes Received:
    0
    Joined:
    May 27, 2006
    Location:
    Hamilton, Ontario
    well I dont have any clue but you might as well call customer service or check if all the wires in the back are in but I think customer help will be your only choice.
     
  7. TrueFantom

    TrueFantom Well-Known Member

    Posts:
    2,306
    Likes Received:
    0
    Joined:
    May 23, 2005
    Location:
    Up North, In A Igloo.
    yah, all the wires are in.

    I'll probably call Support later.
     
  8. MythicX

    MythicX Senior Member

    Posts:
    1,682
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Aug 15, 2005
    Location:
    London, UK
    replace it for a new box would be the quickest solution

    microsofts xbox live customer service is TERRIBLE.


    MX
     
  9. YoRone22

    YoRone22 Well-Known Member

    Age:
    30
    Posts:
    415
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Apr 23, 2005
    Location:
    Chicago
    Only if you get a rep that is stationed outside the US. The ones that live in the US are great.
     
  10. xX King

    xX King Well-Known Member

    Age:
    31
    Posts:
    1,916
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Jun 1, 2006
    Well you just got it didn't you? If you did and you have to send it in they probably won't charge you 130 for fixing.
     
  11. .truth

    .truth Well-Known Member

    Age:
    30
    Posts:
    372
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Oct 7, 2006
    call microsoft and bitch em out. lol thats what i did haha
     
  12. TrueFantom

    TrueFantom Well-Known Member

    Posts:
    2,306
    Likes Received:
    0
    Joined:
    May 23, 2005
    Location:
    Up North, In A Igloo.
    yeah, I'll probably call them tomorrow.

    for now, I'll play some Gears of War
     
  13. Phelix

    Phelix Senior Member

    Posts:
    772
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Jul 23, 2006
    GoW ftw, the best thing i can say for you is call support and figure it out or make them replace your current one, because its not what your doing its the system, it needs fixing ro to be replaced, so try and get that done is all i can say.
     

Share This Page