Windowblinds Problem.

Discussion in 'Gaming' started by LostUchiha, Jun 17, 2008.

  1. LostUchiha

    LostUchiha Well-Known Member

    Posts:
    1,062
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Apr 24, 2007
    Location:
    In your mom's room.
    Everytime I use a Windowblinds theme, it resets to that old, crappy looking Windows 95 skin. Why does it do this? This happens every time for the trial and Full Versions. Help please?
     
  2. .ZERO

    .ZERO Nigga wit a PSD

    Age:
    31
    Posts:
    2,220
    Likes Received:
    1
    Joined:
    May 28, 2006
    Location:
    #gamerenders
    OS and SP version?
     
  3. LostUchiha

    LostUchiha Well-Known Member

    Posts:
    1,062
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Apr 24, 2007
    Location:
    In your mom's room.
    SP version?
     
  4. .ZERO

    .ZERO Nigga wit a PSD

    Age:
    31
    Posts:
    2,220
    Likes Received:
    1
    Joined:
    May 28, 2006
    Location:
    #gamerenders
    Service pack
     
  5. Ravr

    Ravr _______________

    Age:
    31
    Posts:
    3,670
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Dec 26, 2005
    Location:
    The Netherlands
    probably doesnt have the patch for sp3, just use neotheme, smaller and better :)
     
  6. LostUchiha

    LostUchiha Well-Known Member

    Posts:
    1,062
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Apr 24, 2007
    Location:
    In your mom's room.
    Still don't know what you mean. Sorry.
     
  7. desolater2001

    desolater2001 Well-Known Member

    Posts:
    49
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Dec 22, 2007
    They are referring to the Windows Version. For Win XP its either SP1, SP2 or SP3. Which one do you have installed on your computer.
     
  8. bigb88 (aka) SCH

    bigb88 (aka) SCH Well-Known Member

    Age:
    34
    Posts:
    238
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Nov 23, 2006
    Location:
    -Hamilton/SteelCity-
    right click on my computer and go to properties or hold the start button its on the keyboard in the middle of ctrl and alt while u hold that down hit pause break its 2 buttons off from f12 and that will bring up system properties windows and in there it will say the sp u have 1,2,3 but if u on vista proly have no sp or sp1 but ya

    u should really go over to the windows blinds forum cuz this is a prob alot of ppl are runnin into
     
  9. LostUchiha

    LostUchiha Well-Known Member

    Posts:
    1,062
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Apr 24, 2007
    Location:
    In your mom's room.
    I have service pack 2.
     
  10. .ZERO

    .ZERO Nigga wit a PSD

    Age:
    31
    Posts:
    2,220
    Likes Received:
    1
    Joined:
    May 28, 2006
    Location:
    #gamerenders
    Use the UXtheme hook, its free and simpler.
     
  11. LostUchiha

    LostUchiha Well-Known Member

    Posts:
    1,062
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Apr 24, 2007
    Location:
    In your mom's room.
    I tried installing WB again, and it keeps telling me to reboot. Anyone know anything about this?
     
  12. Bleak

    Bleak Well-Known Member

    Age:
    33
    Posts:
    338
    Likes Received:
    0
    Joined:
    May 3, 2005
    Location:
    Pittsburgh
    Get rid of Windowblinds and just get a UXTheme patcher (like .ZERO said); uses less Window's resources... I've had mine patched for about 3-4 years, and have had no problems.

    ----------------
    Now playing on Winamp: Bathory - Vinland
    via FoxyTunes
     
  13. LostUchiha

    LostUchiha Well-Known Member

    Posts:
    1,062
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Apr 24, 2007
    Location:
    In your mom's room.
    I see. So how does that UXTheme work?
     
  14. Prince Zainx

    Prince Zainx The Dark Prince

    Posts:
    10,918
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Jun 13, 2005
    Location:
    A world far beyond your imagination...
    Go on google and download the UXTheme patcher

    Here: http://www.softpedia.com/get/Desktop-Enhan...SP2-Final.shtml

    Then go on Deviant art or other sites, and download VISUAL STYLES

    That way you can do it faster, and have them saved in a nice place Probalby in your Windows Themes Directory
    But Agreed with everyone, UXTheme is the best way to go :)

    I am using it and it works great!

    -Vanquish
     
  15. .ZERO

    .ZERO Nigga wit a PSD

    Age:
    31
    Posts:
    2,220
    Likes Received:
    1
    Joined:
    May 28, 2006
    Location:
    #gamerenders
    All the default windows themes are signed by microsoft, the default uxtheme.dll doesn't allow you to use themes that are unsigned. The replacment tweaks the DLL to allow you to use unsigned/commuinity made themes.
     

Share This Page