Website Help.

Discussion in 'Gaming' started by .DigitalPixel, Apr 4, 2006.

  1. .DigitalPixel

    .DigitalPixel Well-Known Member

    Age:
    34
    Posts:
    1,329
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Dec 2, 2005
  2. johndapunk FTW

    johndapunk FTW Senior Member

    Age:
    30
    Posts:
    2,513
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Jan 19, 2006
    Location:
    Palm Beach
    your images must be wrong. open the .html files and look at the parts and look at the Source destonation of them. then got to that place, open the file, and see if that file is a retarded smilie. if its not, i dunno what to say. but if it is a smilie, then you have your <IMG SRC=''>'s pointing to the wrong place.
     
  3. .DigitalPixel

    .DigitalPixel Well-Known Member

    Age:
    34
    Posts:
    1,329
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Dec 2, 2005
    oh, ok, ill check right now.
     
  4. REDCELL1

    REDCELL1 Well-Known Member

    Posts:
    1,269
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Jan 6, 2006
    Location:
    The OC. California
    okay here is what i think is wrong

    u didnt put the image links where they go

    so open the man page html

    and look for the adasda.jpg

    no host adasds like on photobucket
    and put the link where it goes
    and u should be fine
     
  5. johndapunk FTW

    johndapunk FTW Senior Member

    Age:
    30
    Posts:
    2,513
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Jan 19, 2006
    Location:
    Palm Beach
    isnt that what i just said?
     

Share This Page