This Is Crap

Discussion in 'Signatures' started by LoRd ViLLaiN, Jun 23, 2009.

  1. LoRd ViLLaiN

    LoRd ViLLaiN Banned from GR

    Posts:
    27
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Jun 22, 2009
    [​IMG]

    well this is what i got im trying to remember how to do this stuff lol im lost cant remember how to even do the border can someone help me please need lots of help as you can see lol my yim is lordvillain5 please yim me lol

    need help using effects also
     
  2. CoderGFX

    CoderGFX Well-Known Member

    Age:
    29
    Posts:
    84
    Likes Received:
    0
    Joined:
    May 22, 2006
    you create a new layer > on the toolbar go edit > stroke > then pick inside and 1px and black color > and okay
     
  3. CrimsonWarlocke

    CrimsonWarlocke Well-Known Member

    Posts:
    171
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Mar 29, 2009
    If your having that much difficulty you should brush up on some sig tutorials :D
     
  4. LoRd ViLLaiN

    LoRd ViLLaiN Banned from GR

    Posts:
    27
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Jun 22, 2009
    lol thanks coder got any advise on how to get better or should i just take advantage of the tutorials til i figure out a bunch of stuff an get better then start trying to make up my own stuff?

    lol thanks kahos good idea thats what im gonna do this sig dont count lmao you said that as i was posting this one lol
     
  5. LoRd ViLLaiN

    LoRd ViLLaiN Banned from GR

    Posts:
    27
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Jun 22, 2009
    [​IMG]

    hear lets count this one lol i think its a lot better what you guys think
     
  6. CoderGFX

    CoderGFX Well-Known Member

    Age:
    29
    Posts:
    84
    Likes Received:
    0
    Joined:
    May 22, 2006
    Still the text needs some work doesnt seem to flow with the sig. I would look at a few tutorials, I needed to look at a few before i remembered where everything was. But all in all you just need creativity if you have that your good.
     
  7. CrimsonWarlocke

    CrimsonWarlocke Well-Known Member

    Posts:
    171
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Mar 29, 2009
    I agree on the text...and I'd suggest making the render stand out a bit more...seems to get lost in the background. I'd say work on text and depth...good job though :D
     
  8. LoRd ViLLaiN

    LoRd ViLLaiN Banned from GR

    Posts:
    27
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Jun 22, 2009
    well that was one of those sigs ware you make the background out of the render lol an i know what you mean an as for the text i cant remember ware to put the fonts do i just put them in fonts on my pc an they will automatically be in my PS cause i cant find a folder for fonts in PS anyware like you would with the brushes
     
  9. CrimsonWarlocke

    CrimsonWarlocke Well-Known Member

    Posts:
    171
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Mar 29, 2009
    I have a mac...but I believe that you do put the font in the font folder or w/e of your pc and the adobe programs will automatically detect it.
     

Share This Page