Quad Proceccors.

Discussion in 'General Discussion' started by HaZoRed, Sep 4, 2005.

  1. HaZoRed

    HaZoRed Member

    Posts:
    10
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Sep 4, 2005
    i heard of the intel quad proceccors. how would that work out? i mean, if u have 4 proceccors, 2 gigs of ram, and a great video card.
    theres a flaming inferno in your computer!
     
  2. VEXTA

    VEXTA Well-Known Member

    Age:
    32
    Posts:
    2,426
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Oct 13, 2004
    Location:
    Sunbury
    omfg AGAIN you have started to make another topic without lookin !!!

    this should be in the computer section !!
     
  3. blacksunrise

    blacksunrise Well-Known Member

    Posts:
    195
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Apr 9, 2005
    ^ ya it should. But if you get stuff like that, if you're smart you'll have a good power supply, and get a really good cooling system. This stupid kid i knew melted a hard drive or something cuz he wasn't using a good cooling system.
     
  4. HaSh

    HaSh Well-Known Member

    Posts:
    1,527
    Likes Received:
    0
    Joined:
    May 6, 2005
    GO KILL YOURSELF YOU STUPID ----ING SPAMMER
     
  5. beatsta

    beatsta Well-Known Member

    Age:
    32
    Posts:
    2,123
    Likes Received:
    0
    Joined:
    May 22, 2005
    Location:
    Birmingham, england
    I have an awesome idea! Close your browser! OMG WOHA!1 WER DID TEH GR GO?
     
  6. VEXTA

    VEXTA Well-Known Member

    Age:
    32
    Posts:
    2,426
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Oct 13, 2004
    Location:
    Sunbury
    hhhhhhhahahahahahaha lmao

    +rep for that hahahhaha
     
  7. Reflex*

    Reflex* Well-Known Member

    Age:
    33
    Posts:
    780
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Aug 25, 2005
    and ur not even asking a question go away
     
  8. Xerxes

    Xerxes Senior Member

    Age:
    43
    Posts:
    540
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Aug 3, 2004
    Location:
    K-Town, Tennessee
  9. Carmon

    Carmon Well-Known Member

    Age:
    36
    Posts:
    1,510
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Dec 2, 2004
    Location:
    Derby/Widnes
    lmao!!!! well sed lmao
     
  10. SniperStud

    SniperStud Well-Known Member

    Posts:
    1,623
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Jul 29, 2005
    lol good call dude that is awesome
     
  11. Jtown112

    Jtown112 Well-Known Member

    Posts:
    127
    Likes Received:
    0
    Joined:
    May 17, 2005
    this is a stupid thread anyways becuase you can only have a maximum of 2 processers as of the time being, and thats with the Intel Xeon, which runs servers, not gaming computers. they have dual-core processers, but that doesn't mean theres 2 processers and you cant have 2 processers with dual-core technology at the time being.
     

Share This Page