Poly Lasso tool

Discussion in 'Gaming' started by xiLe., Jun 13, 2007.

  1. xiLe.

    xiLe. Well-Known Member

    Posts:
    209
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Apr 25, 2006
    Location:
    Somewhere close, but possibly far, **** you.
    Hey guys, i've recently just ibstalled my PS. When i try to use the Lasso tool, it wont show like aall the options i can do to it like before:

    [​IMG]

    It used tobe where the blank spot is at. How can i trun back on the settings
     
  2. Gacus

    Gacus Banned from GR

    Age:
    32
    Posts:
    7,014
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Dec 3, 2005
    Location:
    Belgium
    Hmmm...that are all the options that are avaible?

    When I click that tool I have the same as you showed on the screen .
     
  3. xiLe.

    xiLe. Well-Known Member

    Posts:
    209
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Apr 25, 2006
    Location:
    Somewhere close, but possibly far, **** you.
    I dunno, but before i unstalled PS, I was sure i seen moe options.

    Questions Answered, Can be Closed now.
     
  4. Jimma

    Jimma Well-Known Member

    Posts:
    201
    Likes Received:
    0
    Joined:
    May 9, 2005
    next time since you surely purchased it you can just call Adobe tech support :D
     
  5. Gacus

    Gacus Banned from GR

    Age:
    32
    Posts:
    7,014
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Dec 3, 2005
    Location:
    Belgium
    Why spend money on phone if he can ask it here ...
     

Share This Page