Please Help!

Discussion in 'Gaming' started by Hieroglyfiks, Sep 23, 2007.

  1. Hieroglyfiks

    Hieroglyfiks Senior Member

    Age:
    29
    Posts:
    432
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Jun 11, 2004
    Location:
    Canada, No more, you stalker!
    Well hai all I'm kinda having a problem with counterstrike, pretty much with all my games but when ever I try to join a server it says to me,

    "Could not contact master game server to retrieve server list."

    pleas please help meee :(

    [​IMG]


    Anyone who helps me and get's it working I will reward with 150 credits! If you help me within 1 day I can always boost it up to 200 Credits! :D Thanks!
     
  2. fuRiouS_

    fuRiouS_ Well-Known Member

    Age:
    33
    Posts:
    314
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Aug 31, 2005
    Make sure your firewall is not blocking steam from connecting to the internet. If that doesnt work then forward these ports if you have a router, UDP 27000 to 27015
    TCP 27020 to 27039.
     
  3. xlink

    xlink GR's Tech Enthusiast

    Posts:
    8,054
    Likes Received:
    3
    Joined:
    Nov 19, 2004
    try reinstalling steam
     
  4. Hieroglyfiks

    Hieroglyfiks Senior Member

    Age:
    29
    Posts:
    432
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Jun 11, 2004
    Location:
    Canada, No more, you stalker!
    I reinstalled steam many times @_@

    and furious how do I do that? @_@
     
  5. -=DaRKSTaR=-

    -=DaRKSTaR=- Senior Member

    Age:
    35
    Posts:
    3,949
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Mar 30, 2005
    Location:
    England, UK
    do you have some sort of network or connect to the net directly & what firewall programs do you use .. i think maybe access is blocked
     
  6. Hieroglyfiks

    Hieroglyfiks Senior Member

    Age:
    29
    Posts:
    432
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Jun 11, 2004
    Location:
    Canada, No more, you stalker!
    I use windows firewall and AVG firewall but, I closed it when I tried to play..
     
  7. -=DaRKSTaR=-

    -=DaRKSTaR=- Senior Member

    Age:
    35
    Posts:
    3,949
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Mar 30, 2005
    Location:
    England, UK
  8. Hieroglyfiks

    Hieroglyfiks Senior Member

    Age:
    29
    Posts:
    432
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Jun 11, 2004
    Location:
    Canada, No more, you stalker!
    Well, It came with the AVG lol, which one should I use? :P
     
  9. Bl00dFox

    Bl00dFox Well-Known Member

    Age:
    29
    Posts:
    532
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Dec 22, 2006
    Location:
    Sydney, Australia
    Go to www.portforward.com and theres a customized guide for configuring a router for CS... You do have a router, right?
     
  10. FriendlyGuy

    FriendlyGuy Well-Known Member

    Posts:
    312
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Aug 22, 2007
    i had this error with battlefield 2142, try making sure that the correct ports are open, you can find this by typing, in something like my.router into the address bar, depends on your router or try ur ip address, then find the section that says "port forwarding" and change them like to what furious said UDP 27000 to 27015 TCP 27020 to 27039 , if that doesn't work, find where it says dmz host, and sest urself up as that, (or jsut wait for a new patch)

    hope this works :)
     
  11. [.BC.] KriPTiQ

    [.BC.] KriPTiQ Well-Known Member

    Posts:
    1,041
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Jul 11, 2006
    Unplug your router for 10 minutes and restart your modem. Then check your ports and after that I don't know.


    '08 LIKE WHAT
     
  12. Hieroglyfiks

    Hieroglyfiks Senior Member

    Age:
    29
    Posts:
    432
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Jun 11, 2004
    Location:
    Canada, No more, you stalker!
    Eek I turned it off for pretty long, maybe I gotta wait for new update :(
     
  13. Shock

    Shock Well-Known Member

    Age:
    34
    Posts:
    759
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Mar 3, 2005
    Location:
    Ohio, USA
    Are you using an illegal version of Steam?
     
  14. Bl00dFox

    Bl00dFox Well-Known Member

    Age:
    29
    Posts:
    532
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Dec 22, 2006
    Location:
    Sydney, Australia
    I was trying to refrain from asking that question LOL
     
  15. Hieroglyfiks

    Hieroglyfiks Senior Member

    Age:
    29
    Posts:
    432
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Jun 11, 2004
    Location:
    Canada, No more, you stalker!
    Well, it all works on my labtop but, it gets too hot and laggy so I wanna play on my current computer.

    Im using the legit version, downloaded from the site :P
     

Share This Page