Photoshop Texts

Discussion in 'Gaming' started by Tracey, Apr 11, 2007.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Tracey

    Tracey Well-Known Member

    Posts:
    706
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Dec 31, 2006
    Location:
    Everything that you've seen is an illusion...
    Hey guys where do I put my new text in? How do I find new texts! Please help im new with photoshop
     
  2. Gacus

    Gacus Banned from GR

    Age:
    31
    Posts:
    7,014
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Dec 3, 2005
    Location:
    Belgium
    Use type tool ? :eek:
     
  3. Tracey

    Tracey Well-Known Member

    Posts:
    706
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Dec 31, 2006
    Location:
    Everything that you've seen is an illusion...
    noo.. I mean if I find new texts how do I put them in? And where do I find them = [
     
  4. Gacus

    Gacus Banned from GR

    Age:
    31
    Posts:
    7,014
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Dec 3, 2005
    Location:
    Belgium
    You mean fonts right ?

    You can find them www.dafont.com and you need to put them here :
    C:\Windows\Fonts

    Good luck .
     
  5. Tracey

    Tracey Well-Known Member

    Posts:
    706
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Dec 31, 2006
    Location:
    Everything that you've seen is an illusion...
    thanks! +reped
     
  6. Gacus

    Gacus Banned from GR

    Age:
    31
    Posts:
    7,014
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Dec 3, 2005
    Location:
    Belgium
    Np , you're welcome :)
     
  7. Creepy675298

    Creepy675298 Well-Known Member

    Posts:
    166
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Jan 29, 2006
    Sometimes after you've put the font files in the windows font folder, they still don't come up. Just go control panel > fonts and it'll refresh the font list, should appear then :)
     
  8. Echomander

    Echomander Well-Known Member

    Posts:
    525
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Aug 8, 2005
    Location:
    Outer Space, where else? UK
    Another thing is, don't overload your font folder. If you open up the font files (stored somewhere else) before the application, you should be able to use the fonts in the program.
     
  9. Creepy675298

    Creepy675298 Well-Known Member

    Posts:
    166
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Jan 29, 2006
    Really, so just open the file, then open program, and they're useable?
     
  10. Echomander

    Echomander Well-Known Member

    Posts:
    525
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Aug 8, 2005
    Location:
    Outer Space, where else? UK
    Yep, saves you clogging the list up, and clogging the folder up.
     
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page