Photoshop Not Working!

Discussion in 'Gaming' started by DrIvE bY, Nov 5, 2005.

  1. DrIvE bY

    DrIvE bY Well-Known Member

    Posts:
    97
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Sep 23, 2005
    [​IMG]

    I cant get it to work!! Can anyone help?
     
  2. Richyzapper

    Richyzapper Well-Known Member

    Age:
    31
    Posts:
    1,107
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Jul 30, 2005
    Location:
    Uk/Britain/Wirral
    Sorry but this is in the wrong section. Should be in computing stuff.
    And sorry i don't know how to fix it >.>
     
  3. beatsta

    beatsta Well-Known Member

    Age:
    32
    Posts:
    2,123
    Likes Received:
    0
    Joined:
    May 22, 2005
    Location:
    Birmingham, england
    lol owned.


    .........
     
  4. DrIvE bY

    DrIvE bY Well-Known Member

    Posts:
    97
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Sep 23, 2005
    Yeh, I no its in the wrong section, I forgot lol.... Come on people i need help :P
     
  5. Richyzapper

    Richyzapper Well-Known Member

    Age:
    31
    Posts:
    1,107
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Jul 30, 2005
    Location:
    Uk/Britain/Wirral
    I suggest change the topic of this topic >.> to Closed or please close. Then make a new topic in the computing area ^_^ It'll help more its in the computing area.
     
  6. Siepher

    Siepher Well-Known Member

    Age:
    32
    Posts:
    1,679
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Sep 6, 2005
    Location:
    Deep Down The Rabbit Hole
    Have you changed hardware lately? Try re-install PS or something? :huh:
     
  7. snipatank

    snipatank Well-Known Member

    Posts:
    127
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Dec 23, 2004
    re installation i am guessing som how a file was damaged
     
  8. Setmin

    Setmin Well-Known Member

    Age:
    30
    Posts:
    197
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Oct 27, 2005
    Location:
    Pennsylvania :(
    Same thing happened to me just restart your computer.
     
  9. zillion

    zillion Well-Known Member

    Posts:
    78
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Nov 4, 2005
    yes try to re-install it
     
  10. DrIvE bY

    DrIvE bY Well-Known Member

    Posts:
    97
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Sep 23, 2005
    I have reinstalled it, & I restarted, & It says the same thing! :X
     
  11. bfiles

    bfiles Well-Known Member

    Posts:
    1,787
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Sep 23, 2005
    im guessing something recently damaged files on your comp part of which belonged to ps.. if reinstalling didnt work id try a complete system restore
     
  12. /:ETFT:\THE PUNISHER

    /:ETFT:\THE PUNISHER New Member

    Age:
    43
    Posts:
    3
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Nov 5, 2005
    Location:
    CHESTER/nr MANCHESTER
    :eek: what a ballach, a total restore,how long ago did you add ps to your system? why dont you try a restore point , ie, the time you installed it first :D
     
  13. Smkdchvy

    Smkdchvy Well-Known Member

    Posts:
    160
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Apr 5, 2005
    Ive never had this error, but i ran a google search for you maybe the info here will set you in the right direction, I would suggest trying the steps they have 1 by 1

    http://www.computing.net/windowsxp/wwwboar...rum/142235.html


    The forums on Adobe site suggest that its due to the installation of to many fonts

    Heop this helps some
     
  14. DrIvE bY

    DrIvE bY Well-Known Member

    Posts:
    97
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Sep 23, 2005
    I have lots of fonts, but when i open imageready it dont say anything.. so its nothing with fonts
     
  15. Smkdchvy

    Smkdchvy Well-Known Member

    Posts:
    160
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Apr 5, 2005
    maybe not for you.. or maybe not at all. just relaying info from the net and the Adobe website
     

Share This Page