My new build

Discussion in 'Tech' started by Galione, Dec 18, 2012.

  1. Galione

    Galione Well-Known Member

    Age:
    34
    Posts:
    3,070
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Nov 12, 2005
    Location:
    Utah, USA
    just spent the better part of $1300 on my new build

    specs are as follows:
    ASRock x79 extreme 7 mobo 2011 socket
    i7 3820 sandy bridge e @ 3.6 ghz 10 mb cache quad core
    EVGA GTX 650 ti 2 gb pcie 3.0 capable
    Kingston x2 8gb ram @ 1600 mhz (2000 mhz when OC'd)
    Cooler Master 212 EVO heatsink with dual fans artic mx-4 thermal paste applied
    Thermaltake SMART m850w psu @ 70 amp max load
    Rosewill Blackhawk Ultra super full tower

    everything else I scrapped from my previous build cause they are perfectly well capable of running what I want (i.e. HD, monitor..... etc)

    here's the picture of the beast!
    |
    |
    \/
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
     
  2. Shaggy

    Shaggy Administrator Staff Member

    Posts:
    1,759
    Likes Received:
    2
    Joined:
    Apr 23, 2004
    Location:
    Arizona
    Nice! So how much ram, 16gb? What OS do you have on your HD now?
     
  3. Galione

    Galione Well-Known Member

    Age:
    34
    Posts:
    3,070
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Nov 12, 2005
    Location:
    Utah, USA
    Windows 7 64 bit premium
     
  4. Shaggy

    Shaggy Administrator Staff Member

    Posts:
    1,759
    Likes Received:
    2
    Joined:
    Apr 23, 2004
    Location:
    Arizona
    So you just taking your old HD and moving it to this one? You adding any other HDs?
     
  5. Galione

    Galione Well-Known Member

    Age:
    34
    Posts:
    3,070
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Nov 12, 2005
    Location:
    Utah, USA
    ya I took the one out of my old build cause windows 7 only allows that one hd to use the registry key as long as the oem is not erased. and yes i will soon be putting in a 1tb hd what brand and model i am uncertain of just yet
     

Share This Page