Mp3 Player :s

Discussion in 'Gaming' started by Ruler46, Aug 25, 2006.

  1. Ruler46

    Ruler46 Well-Known Member

    Age:
    30
    Posts:
    583
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Oct 25, 2005
    Hey, when i plug my MP3 player in to the comp (USB), it used to come up as a removeable harddisk in my comp and i just copy my songs into there, Now when i plug in, nothing happens, it just doesnt do anything, not even the screen it goes to on the mp3 player when its plugged it.

    I know its pretty vauge to work out, but could anybody help
     
  2. -excel-

    -excel- Well-Known Member

    Posts:
    90
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Aug 7, 2006
    See if your usb cable still works.
     
  3. Ruler46

    Ruler46 Well-Known Member

    Age:
    30
    Posts:
    583
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Oct 25, 2005
    Yeah, i tryed it in the USB slot my webbys in (Webby works) Still nothing

    Theres a wire that comes with so you dont have to reach behind, i tryed with n without, still dont work (It works normally just to play)
     
  4. DiabloDj1

    DiabloDj1 Well-Known Member

    Age:
    31
    Posts:
    5,610
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Jan 27, 2005
    Location:
    USA/RI
    Umm.. What kind of mp3 player is it?

    Have you done anything to windows since last time u used it where the registry might change? (reformat, rebuild system files, etc...)

    Might need to update drivers.
     
  5. Ruler46

    Ruler46 Well-Known Member

    Age:
    30
    Posts:
    583
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Oct 25, 2005
    Ive tryed looking for drivers for it :(
    Umm ProLine Digital
    Model= MB-904/256MB

    Weird if its new drivers, i didnt need drivers to use before, so why would i now?

    The only thing i can think that i changed is making a virtual drive, ive uninstalled the program it was with and the drive, :( still no work >.<
     
  6. Equivalent Exchange

    Equivalent Exchange Well-Known Member

    Posts:
    1,466
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Nov 9, 2005
    Not just windows, but have you dont anything to the MP3 player? (fireware update, etc)
     
  7. Iron Bonney

    Iron Bonney Well-Known Member

    Posts:
    623
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Nov 25, 2005
    update your usb driver
     
  8. dr. acula

    dr. acula Well-Known Member

    Age:
    31
    Posts:
    2,274
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Jun 13, 2006
    that'd be the only solution I think that would work.
     
  9. Ruler46

    Ruler46 Well-Known Member

    Age:
    30
    Posts:
    583
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Oct 25, 2005
    Nope, nothing to the MP3 player, Hmm ill try getting new drivers for my USB's, but can i ask, hmmm where? lol
     
  10. dr. acula

    dr. acula Well-Known Member

    Age:
    31
    Posts:
    2,274
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Jun 13, 2006
    Search drivers for that type. Or, did your MP3 player come with some type of software? because sometimes they include drivers, or links to drivers to download, incase of something needed to be updated.
     
  11. Iron Bonney

    Iron Bonney Well-Known Member

    Posts:
    623
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Nov 25, 2005
    For your USB driver , check your motherboard's model and run it on google till you find the website.
     
  12. System-M3

    System-M3 Well-Known Member

    Posts:
    2,884
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Dec 20, 2004
    make sure ur headphones r connected or not dunno which juz try with and without..cause ma old cheap mp3 player would play the songs on the comp if the headphones were still connected//
     
  13. DiabloDj1

    DiabloDj1 Well-Known Member

    Age:
    31
    Posts:
    5,610
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Jan 27, 2005
    Location:
    USA/RI
  14. Ruler46

    Ruler46 Well-Known Member

    Age:
    30
    Posts:
    583
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Oct 25, 2005
    Ok, ill look for new drivers then try that.

    Hmm, How do i find out my mother board model?
    In Device manager, Computer it says ACPI Multiprocessor PC

    and in My Computer Properties it says Genuine IntelĀ® 3.06GHz 1.06GHz, 512 MB of RAM
     
  15. Lam3r_00

    Lam3r_00 Well-Known Member

    Posts:
    119
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Aug 10, 2006
    Yup
     

Share This Page