Look What I Found In A Dead Mb

Discussion in 'Gaming' started by Blooper008, May 25, 2007.

  1. Blooper008

    Blooper008 Well-Known Member

    Posts:
    1,535
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Mar 17, 2005
  2. frontmill

    frontmill Senior Member

    Age:
    32
    Posts:
    3,007
    Likes Received:
    0
    Joined:
    May 30, 2005
    Location:
    The Netherlands
    too light here.. cant read it well.. what does it say :P? (looks like 3.3 ghz?)
     
  3. Gacus

    Gacus Banned from GR

    Age:
    31
    Posts:
    7,014
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Dec 3, 2005
    Location:
    Belgium
    Yes 3.2

    Where u found it ? MB ???what is that?
     
  4. Chakka

    Chakka Well-Known Member

    Posts:
    2,134
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Jul 11, 2006
    Location:
    The closet...I think I'm stuck...
    MotherBoard :) Cool find.
     
  5. Gacus

    Gacus Banned from GR

    Age:
    31
    Posts:
    7,014
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Dec 3, 2005
    Location:
    Belgium
    aah , yea , nice find !
     
  6. Coolguy

    Coolguy Well-Known Member

    Age:
    112
    Posts:
    1,997
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Jul 24, 2005
    Location:
    New York City
    how did u find it?
     
  7. .Slevin

    .Slevin Senior Member

    Posts:
    1,360
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Jun 30, 2006
    Where did you find that dead mb, i wonder if it works
     
  8. Shock

    Shock Well-Known Member

    Age:
    33
    Posts:
    759
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Mar 3, 2005
    Location:
    Ohio, USA
    Lucky.

    I sure wouldn't mind having that. :P
     
  9. ShotokanTiger

    ShotokanTiger Well-Known Member

    Posts:
    2,283
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Jul 13, 2005
    Location:
    Palestine
    wtf are you all talking about , it's just a crappy 3.2
     
  10. Shock

    Shock Well-Known Member

    Age:
    33
    Posts:
    759
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Mar 3, 2005
    Location:
    Ohio, USA
    It's better than mine, therefore, I wouldn't mind having it. :P
     
  11. arbiter2005

    arbiter2005 Well-Known Member

    Age:
    31
    Posts:
    1,012
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Jul 26, 2005
    Location:
    England, Hull
    3.2ghz isnt bad considering some dual cores dont even clock to that
     
  12. xlink

    xlink GR's Tech Enthusiast

    Posts:
    8,053
    Likes Received:
    3
    Joined:
    Nov 19, 2004
    dude, Ghz != performance. It's related to it, but it does not define performance

    my Core 2 duo @ 1.8 Ghz with one core disabled outperforms it for example, and an athlon 64 @ 2.2Ghz generally outperforms it as well.

    basically CPUs are designed in different ways. Some do a lot of work with each Hz some do a lot of Hz and some go down the middle. Each design has it's pros and cons. P4s and Pentium Ds go high Ghz - low performance/Ghz.

    for the record, pretty much any c2d can do 3.2Ghz easy though, mine does it on an undervolt.
     
  13. Abgrund

    Abgrund Well-Known Member

    Posts:
    1,443
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Jan 31, 2007
    pretty decent find man, but mine would out perform it. :D
     
  14. xlink

    xlink GR's Tech Enthusiast

    Posts:
    8,053
    Likes Received:
    3
    Joined:
    Nov 19, 2004
    so would mine, johns, and devs
     
  15. Coolguy

    Coolguy Well-Known Member

    Age:
    112
    Posts:
    1,997
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Jul 24, 2005
    Location:
    New York City
    and mine :)

    plus the chances are if the mobo is dead, i wont be surpised that the cpu is dead too
     

Share This Page