Installing Phpbb Forum

Discussion in 'Gaming' started by Mast3rCh!3F117, Nov 21, 2004.

  1. Mast3rCh!3F117

    Mast3rCh!3F117 Well-Known Member

    Age:
    30
    Posts:
    144
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Nov 15, 2004
    Location:
    California
    aight im installing a phpbb forum...

    ive uploaded everything and its all good

    then i run the i installl.php and i fill most of it out

    The part where it ask for a database Name,UserName,And Password

    i have no idea wat to fill in there

    can someone help me where i can find the Database Name ETc ?

    plz help its gladly appreciated and ill give u all my credZ if u can help solv3 my problem!!
     
  2. .killjoy

    .killjoy Well-Known Member

    Age:
    30
    Posts:
    1,565
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Jul 10, 2004
    data base name i think its ur hosters name and ur username and p-word explain them selves or ask your hoster for info
     
  3. Seed

    Seed Well-Known Member

    Posts:
    476
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Oct 25, 2004
    If I am not mistaken, you have to first setup a database for phpbb board in MySQL and that is why it is asking you for the database Name,UserName,And Password.
     
  4. .killjoy

    .killjoy Well-Known Member

    Age:
    30
    Posts:
    1,565
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Jul 10, 2004
    yup u should ahev some mysql info there or soemthing
     
  5. Mast3rCh!3F117

    Mast3rCh!3F117 Well-Known Member

    Age:
    30
    Posts:
    144
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Nov 15, 2004
    Location:
    California
    hmm im still lost lol
     
  6. Seed

    Seed Well-Known Member

    Posts:
    476
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Oct 25, 2004
  7. urmommy

    urmommy Member

    Posts:
    23
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Nov 1, 2004
    wait a mintue have u payed for ur hosting or is it a free web package cause if its free its more than likely u wont have the power to have a MySql databse or even access databse cause u can use either one for phpbb
     

Share This Page