Hosting And Domain Trouble

Discussion in 'Gaming' started by Dpom, Nov 15, 2005.

  1. Dpom

    Dpom Well-Known Member

    Age:
    32
    Posts:
    2,476
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Mar 29, 2005
    ok so i got everything i thought squared away and when i go to the domain i got it doesn't work. the msn error comes up and so i went to the hosting link or the cpanel thing and i type in my info and its wrong. but the person i bought it from can type it in and he gets in. add [email protected] on msn if you can help.
     
  2. Dpom

    Dpom Well-Known Member

    Age:
    32
    Posts:
    2,476
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Mar 29, 2005
    btw im at school for 5 more hours so i wont be on.
     
  3. J4nu5

    J4nu5 Well-Known Member

    Age:
    32
    Posts:
    92
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Nov 14, 2005
    Location:
    Düsseldorf, Germany
    good to know lol

    in 1 hour I'll be in school for 7 hours
     
  4. Dpom

    Dpom Well-Known Member

    Age:
    32
    Posts:
    2,476
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Mar 29, 2005
    umm thx for that info... lol anyone know wat im talking about?
     
  5. Andrew

    Andrew Well-Known Member

    Age:
    33
    Posts:
    7,616
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Mar 10, 2005
    Location:
    California; Texan lost in Cali
    Take a screenshot of the error, then maybe we can help.
     
  6. Dpom

    Dpom Well-Known Member

    Age:
    32
    Posts:
    2,476
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Mar 29, 2005
    type in www.asdasdadasd.com it will display that. and the error with the hosting i can get a pic when i get home. its really annoying me lol
     
  7. Dpom

    Dpom Well-Known Member

    Age:
    32
    Posts:
    2,476
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Mar 29, 2005
    [​IMG]

    there is the hosting thing.
    i type in the password. and it jsut keeps popping up. its correct cause the other guy can do it.
     
  8. zanzan

    zanzan Well-Known Member

    Age:
    30
    Posts:
    231
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Jul 11, 2005
    Location:
    Singapore
    i think the DNS havent been update for u... or mayb some error
     

Share This Page