Hacked

Discussion in 'Spam Heaven' started by ShadowDarkness, Jul 22, 2006.

  1. ShadowDarkness

    ShadowDarkness Well-Known Member

    Posts:
    112
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Jul 16, 2005
    Hello, i wa son vacation fore 2 days and my computer wa son the whole time...when i got back it had shown that i got hacked :"( :(

    Now i hear that your ip is precious..so i am not sure if the hacker knows my ip :":-)":-)":-)":-)"(

    Is there any way to change it??? ;(
     
  2. UV Soaked

    UV Soaked Well-Known Member

    Posts:
    1,852
    Likes Received:
    0
    Joined:
    May 10, 2005
    yeah.. umm get a mac..
     
  3. .killjoy

    .killjoy Well-Known Member

    Age:
    31
    Posts:
    1,565
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Jul 10, 2004
    Do you have a modem? Static ip..

    And how exactly do you know you "hacked".
     
  4. Boxiom

    Boxiom Well-Known Member

    Posts:
    3,234
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Jan 8, 2005
    wtf..
     
  5. Nicasus

    Nicasus Been watching you all day

    Posts:
    4,809
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Oct 28, 2005
    Location:
    The Netherlands
    [​IMG]



    yeah how do you know you got hacked??
    do you see an open PS window with huge red letters "ur hacked" :eek:
    Than you're in deep ----
     
  6. Mord!x

    Mord!x Well-Known Member

    Posts:
    639
    Likes Received:
    0
    Joined:
    May 3, 2006
    format your pc, then you get a outher ip!
     
  7. Chilled

    Chilled Senior Member

    Age:
    30
    Posts:
    3,396
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Mar 8, 2005
    Location:
    England
    um i thought you couldnt get hacked just by someone knowing your ip..? must have been misinformed then. :shaggy:
     
  8. Majin

    Majin Senior Member

    Age:
    31
    Posts:
    6,659
    Likes Received:
    1
    Joined:
    Jan 28, 2005
    if they know your ip they can do alot of damage.
     
  9. Sniper001

    Sniper001 Legen-wait for it-dary!

    Posts:
    5,027
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Jul 2, 2005
    I found this in 2 minutes from searching on google.

    1. Get to a command prompt. (START, run, cmd).
    Start Menu Run Box
    2. Type "ipconfig /release" (without the quotes, on the command line by itself).
    3. Type "ipconfig /renew" (without the quotes, on the command line by itself).

    Snipe. ;)
     
  10. ViperAFK

    ViperAFK Well-Known Member

    Age:
    32
    Posts:
    1,561
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Sep 10, 2005
    Location:
    Vermont
    how do you know you got hacked?
     
  11. Stream9

    Stream9 Well-Known Member

    Posts:
    229
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Jun 16, 2006
    just another stpid threat about wining ou got hacked you dotn even know prolly your mummy changed your pw :P
     
  12. Blinkz

    Blinkz Senior Member

    Posts:
    1,275
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Oct 26, 2005
    Oops sorry i was meant to hack shaggys com :mellow:
     
  13. patakku

    patakku Well-Known Member

    Posts:
    57
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Apr 13, 2006
    Coulldnt you just turned the pc off before you left?????
     
  14. Scooby.05

    Scooby.05 Senior Member

    Age:
    36
    Posts:
    6,350
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Jul 28, 2005
    Location:
    Ohio
    That doesn't help him now, does it? Yeah.
     
  15. eLLis_Dee

    eLLis_Dee Well-Known Member

    Age:
    39
    Posts:
    306
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Feb 9, 2006
    Location:
    uk , liverpool
    1. Get to a command prompt. (START, run, cmd).
    Start Menu Run Box
    2. Type "ipconfig /release" (without the quotes, on the command line by itself).
    3. Type "ipconfig /renew" (without the quotes, on the command line by itself).

    Yea do this but u gotta change some settings 1st this is what i done when i got hacked..now all i gotta do is unplug my modem an wallah i got a new ip.
    Heres alink tellin u what to do altogether.

    Source :http://www.techenclave.com/forums/change-u...thin-74728.html
     

Share This Page