Great Ps Freeware!

Discussion in 'Gaming' started by Trax, Feb 26, 2006.

  1. Trax

    Trax Well-Known Member

    Posts:
    1,166
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Nov 22, 2005
    I hope this hasn't been posted before but check this!
     
  2. D4rX

    D4rX Well-Known Member

    Age:
    34
    Posts:
    794
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Oct 29, 2004
    Location:
    Seattle
    meh, ps cs2 loads up in seconds for me anywayz
     
  3. wynt3r

    wynt3r Well-Known Member

    Posts:
    1,018
    Likes Received:
    0
    Joined:
    May 24, 2005
    Same here. :)
     
  4. Trax

    Trax Well-Known Member

    Posts:
    1,166
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Nov 22, 2005
    Unlike you rich US homeboys, there exist people who uses a 1.6 ghz Celeron computer and a 256 RAM memory and a third world country.

    Meh, just a little steam to cool off..
     
  5. DrZapp

    DrZapp Well-Known Member

    Age:
    42
    Posts:
    747
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Sep 2, 2005
    Location:
    Toronto, ON
    oo very nice, thanks for sharing lol this would be great if u had photoshop on ur laptop or something
     
  6. Shadow-Wolf

    Shadow-Wolf Well-Known Member

    Age:
    31
    Posts:
    90
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Dec 5, 2005
    Location:
    Stavanger, Norway
    Thanks for the tip, this worked on my 3,5 year old computer. :lol:
     
  7. BB_HIT_MAN

    BB_HIT_MAN Well-Known Member

    Age:
    30
    Posts:
    439
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Dec 31, 2005
    Helps alot bcause i go to my parents alot and they have a AMD 706mhz and u dont even wanna know how long it takes to load lol
     
  8. infinital

    infinital Well-Known Member

    Posts:
    109
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Feb 25, 2006
    Cool
     
  9. DiabloDj1

    DiabloDj1 Well-Known Member

    Age:
    31
    Posts:
    5,610
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Jan 27, 2005
    Location:
    USA/RI
    You can run cs2 on that?

    I used to have 512mb ram, and a 2.0 celeron, and I could run it, but if I moved a imge that was too big, or even just doing certain things would freeze it...

    oh and if u are on a machine like that ur better off gettin CS (8.0) or ps7

    edit: oh wait this isnt even for cs2, i could of sworn something was said about it being for cs2 xP
     

Share This Page