Get Error Copying A File Help

Discussion in 'Gaming' started by Geko, Dec 30, 2007.

  1. Geko

    Geko Well-Known Member

    Age:
    114
    Posts:
    952
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Apr 25, 2004
    Location:
    London, UK
    ok im trying to transfer a iso i made from a zip to my desktop... and i get this error by dragging and droping and by extracting wizard

    [​IMG]


    ANY HELP
     
  2. Geko

    Geko Well-Known Member

    Age:
    114
    Posts:
    952
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Apr 25, 2004
    Location:
    London, UK
    bump anyone
     
  3. cosine

    cosine Well-Known Member

    Age:
    30
    Posts:
    63
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Mar 25, 2007
    Location:
    Northern Mississippi
    Drag and drop it into a folder in one of your hard drives. The files that you place on your desktop can't be that large.
     
  4. Geko

    Geko Well-Known Member

    Age:
    114
    Posts:
    952
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Apr 25, 2004
    Location:
    London, UK
    ty but no i still get it :S
     
  5. Bleak

    Bleak Well-Known Member

    Age:
    33
    Posts:
    338
    Likes Received:
    0
    Joined:
    May 3, 2005
    Location:
    Pittsburgh
    Try winRAR to extract it?

    When he suggested dragging it to somewhere other than the desktop, did you just drag it to the C:\ drive? Because I've had problems on my mom's laptop trying to put large .iso's in the C:\ main folder.... Try extracting to a folder on the C:\ drive, like C:\ISO ?
     
  6. Geko

    Geko Well-Known Member

    Age:
    114
    Posts:
    952
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Apr 25, 2004
    Location:
    London, UK
    i did :S ill try win rar
     

Share This Page