[fixed] Windows Movie Maker...

Discussion in 'Gaming' started by LordMe, Mar 8, 2007.

  1. LordMe

    LordMe Member

    Posts:
    8
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Jan 13, 2007
    I need a hand. I was gonna make a Naruto AMV. HOWEVEr a message poped up. Someone help me. This is the message.

    [​IMG]
     
  2. spartan117

    spartan117 Senior Member

    Age:
    30
    Posts:
    1,794
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Oct 31, 2005
    Location:
    San Antonio, TX, USA
    Go to:

    Tools->Options

    then check the box that says "Download codecs automatically" haha.
     
  3. LordMe

    LordMe Member

    Posts:
    8
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Jan 13, 2007
    I get the same message... Or do I have to re download them?
     
  4. faraz0990

    faraz0990 Well-Known Member

    Posts:
    76
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Feb 19, 2007
    no need to Re-download,Post a Image for You Options Settings..So I can Look at it
     
  5. LordMe

    LordMe Member

    Posts:
    8
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Jan 13, 2007
    Ok. Here ya go (I did not have the codec think clicked when I downloaded them.)

    [​IMG]
     
  6. Whiplash1024

    Whiplash1024 Well-Known Member

    Posts:
    54
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Dec 13, 2005
    Location:
    Indiana
    Try playing that in WMP. I thinl its only in version 11 where you can look at the error details, but if it wont run, click the red x by it and go to error details, then go to Online help and see what codec it requires. Then download that manually.
     
  7. Eklipse

    Eklipse Senior Member

    Posts:
    1,977
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Feb 16, 2006
    i had this problem before, couldnt get it fixed. i think i uninstalled it and re-installed
     
  8. Veej

    Veej Well-Known Member

    Age:
    30
    Posts:
    223
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Aug 2, 2005
    Location:
    UK
    Do you have the DivX codec?
    That let me play an AVI file I once couldn't play, so you could try that or just google AVI codec. Good luck!
     
  9. Dattebayo

    Dattebayo Well-Known Member

    Age:
    31
    Posts:
    788
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Jan 17, 2007
    Location:
    Glendale, AZ
    Google this "klcodec271f"

    Its a codec pack, and it made pretty much everything work on my PC, its awesome, it has so many decoders ^_^
     
  10. emotionCORE

    emotionCORE Well-Known Member

    Posts:
    132
    Likes Received:
    0
    Joined:
    May 28, 2005
    just uninstall it and re-install
     
  11. LordMe

    LordMe Member

    Posts:
    8
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Jan 13, 2007
    That worked. Thank you VERY much!!!
     
  12. D4rX

    D4rX Well-Known Member

    Age:
    33
    Posts:
    794
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Oct 29, 2004
    Location:
    Seattle
    ZEE OH EM GEE!!!!!!!

    my problem was completely different from the OP's but this fixed my windows movie maker as well!

    i love how the pack did a little search and found all the codex registerys and such that were corrupt and or broken and fixed them :wub: :wub:
     

Share This Page