Avast! Vs Avg

Discussion in 'Gaming' started by Canada Eh895, Apr 23, 2006.

  1. Canada Eh895

    Canada Eh895 Well-Known Member

    Age:
    33
    Posts:
    499
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Dec 23, 2005
    Location:
    New Brunswick, Canada
    Hey,

    I've been looking at Avast for a while, and am wondering which I should use.. Avast! or AVG? I've heard good things about both of them, but I'm just wondering, what do you think is better, and why?

    Thx
     
  2. XMasterX

    XMasterX Well-Known Member

    Age:
    36
    Posts:
    5,336
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Aug 1, 2005
    Location:
    Wisconsin, USA
    Avast > AVG

    Avast is the best free shyt you can get...

    1. At-boot scanning- this is equivelent to a safe mode scan, but it lowers the pain of having to go to Safe Mode
    2. Virus updates come at least every other day, and download at rocket speeds, automatically.,
    3. It's free! There are paid subscriptions, which i have, because i do love them so much. you will not be denied of any knowledge of a Virus.
     
  3. REDCELL1

    REDCELL1 Well-Known Member

    Posts:
    1,269
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Jan 6, 2006
    Location:
    The OC. California
    hmm avast is cool

    but so is avg

    but i think u should get both

    i have both with subscritptions and my pc is always running great
     
  4. XMasterX

    XMasterX Well-Known Member

    Age:
    36
    Posts:
    5,336
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Aug 1, 2005
    Location:
    Wisconsin, USA
    yep, you can. I have Avast and Nod32.. :)
     
  5. DiabloDj1

    DiabloDj1 Well-Known Member

    Age:
    31
    Posts:
    5,610
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Jan 27, 2005
    Location:
    USA/RI
    Avast, I tried both and I'd say that.

    Mostly cuz they are overall equal, except what master said..plus the option to stop a connection on webpages if it has virus/spyware on it.
     
  6. KrazyNick

    KrazyNick Well-Known Member

    Posts:
    3,248
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Apr 8, 2005
    Avast is wayyy better IMO..


    I use Avast and Nod32..
    Great Combo :)
     
  7. Canada Eh895

    Canada Eh895 Well-Known Member

    Age:
    33
    Posts:
    499
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Dec 23, 2005
    Location:
    New Brunswick, Canada
    Okay then, next question..

    Is it okay to use both Avast and AVG?
     
  8. KrazyNick

    KrazyNick Well-Known Member

    Posts:
    3,248
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Apr 8, 2005

    Yeah it shouldn't be a problem. You can use both. I have before in the past. :)
     
  9. XMasterX

    XMasterX Well-Known Member

    Age:
    36
    Posts:
    5,336
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Aug 1, 2005
    Location:
    Wisconsin, USA
    Krazy, same setup... wow...

    yes, AVG and Avast do work together, i had them both up at one time...
     
  10. Carmon

    Carmon Well-Known Member

    Age:
    36
    Posts:
    1,510
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Dec 2, 2004
    Location:
    Derby/Widnes
    Avast by far the best with the boot scanning neva had no problems with it since :)
     
  11. maditaliano

    maditaliano Well-Known Member

    Posts:
    258
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Jan 13, 2006
    Yeah, Avast is better, but I'd use both.
     
  12. willwill100

    willwill100 Well-Known Member

    Age:
    32
    Posts:
    231
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Nov 6, 2005
    Location:
    Manchester, UK
    i quite like avg its worked fine since i got my computer. never tried avast
     
  13. Canada Eh895

    Canada Eh895 Well-Known Member

    Age:
    33
    Posts:
    499
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Dec 23, 2005
    Location:
    New Brunswick, Canada
    Gah, Avast is annoying..

    I like it because it found a virus on my computer that AVG diddn't, but when it found the virus, a prompt came up which paused the scanning, and here I am thinking it was going all day... Any way I can disable this so it waits til the scan is done to notify me of viruses?
     

Share This Page