128 GIGABYTES of RAM

Discussion in 'Gaming' started by Trax, Jun 9, 2007.

  1. Trax

    Trax Well-Known Member

    Posts:
    1,166
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Nov 22, 2005
    Wonder how many OS I can run on it at once?
     
  2. madmav

    madmav Well-Known Member

    Age:
    31
    Posts:
    3,930
    Likes Received:
    7
    Joined:
    Jan 17, 2005
    Location:
    Haunting Gamerenders
    I luv digg.
     
  3. Trax

    Trax Well-Known Member

    Posts:
    1,166
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Nov 22, 2005
    Ah damn. I cannot link the image from the site. Go to the link at the quote to see it.
     
  4. iFusion

    iFusion Well-Known Member

    Age:
    33
    Posts:
    1,048
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Jul 31, 2005
    Location:
    In front of my computer screen.........
    oh yeah, well i got 128 Terabytes of RAM..... i wish!

    you gotz a lot of RAM my friend.
     
  5. `sparks

    `sparks Jcoca

    Age:
    35
    Posts:
    2,478
    Likes Received:
    0
    Joined:
    May 6, 2006
    Location:
    843
    In 10 years we'll have 128 gigs of RAM on a single stick =/

    But thats pretty cool.
     
  6. PhanE

    PhanE Well-Known Member

    Age:
    75
    Posts:
    2,580
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Oct 16, 2006
    Location:
    HAVOCGFX
    128 gigs of RAM? o_O whoa thought the most they go up to was 1 or 2
     
  7. xlink

    xlink GR's Tech Enthusiast

    Posts:
    8,054
    Likes Received:
    3
    Joined:
    Nov 19, 2004
    and here I am thinking 4GB is a lot.


    atleast I know my graphics card has more floating point performance than that 8p server though.
     
  8. [.Xero.]

    [.Xero.] Well-Known Member

    Posts:
    374
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Oct 20, 2006
    They've got like 64x64mb on each DIMM, look at them...
     

Share This Page