Missing Something[edited]

Discussion in 'Signatures' started by [*uva*], Apr 20, 2009.

  1. [*uva*]

    [*uva*] Well-Known Member

    Age:
    25
    Posts:
    307
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Apr 4, 2009
    Location:
    Richmond, Va
    Its just missing something... =I I just can't find out what>.>

    [​IMG]

    Any comments? Or advice?
     
  2. goonehh

    goonehh Member

    Posts:
    17
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Apr 18, 2009
    smudge?
     
  3. [*uva*]

    [*uva*] Well-Known Member

    Age:
    25
    Posts:
    307
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Apr 4, 2009
    Location:
    Richmond, Va
    hmmm...smudge... never thought of that.
     
  4. +Rebel+

    +Rebel+ Well-Known Member

    Age:
    26
    Posts:
    706
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Aug 2, 2005
    Location:
    St. Louis
    A. You need to add some flow compensating your render.
    B. The top right looks empty.
    C. A black and white render and your choice of background is not ideal.
    D. You should add depth by sharpening closer objects while blurring farther objects.

    I would like to see the finished project, hope these tips help.
     
  5. [*uva*]

    [*uva*] Well-Known Member

    Age:
    25
    Posts:
    307
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Apr 4, 2009
    Location:
    Richmond, Va
    K, I tryied some stuff... tell me if it worked or not.

    Before

    [​IMG]

    After

    [​IMG]

    Or I could just B&W it... looks ok...

    [​IMG]
     
  6. Oxcide

    Oxcide Member

    Posts:
    17
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Jan 22, 2006
    Oh wow, the blue seriously kills it. What i'd suggest doing is saving the entire image like it was finished then put the saved image into the sig as a normal layer, blur it up alittle then set the layer options to Brighten. Give that a go.
     

Share This Page