Go Back   GameRenders Forums > Entertainment > Gaming

Gaming Put those triggerfingers to another use and talk about your favourite games

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 04-18-2005, 08:44 PM   #1
jesse_boi89
Senior Member
 
Join Date: Apr 2005
Age: 25
Posts: 3,149
Credits: 200
Savings: 0
Default

Well...Ive had photoshop for a LONG time..And the keyboard shortcuts never worked..I got around it till now...But i wanna fix it cause it be easier to use lol. Like do cut sumthin out i have to go to edit, cut. I can't just hit delete..

Do any of u know how i can fix this? Its been bugging me for the longest time lol.

Jesse
jesse_boi89 is offline   Reply With Quote
Old 04-18-2005, 08:49 PM   #2
Pixelated
Senior Member
 
Join Date: Feb 2005
Location: canada
Age: 22
Posts: 804
Credits: 543
Savings: 0
Send a message via AIM to Pixelated Send a message via MSN to Pixelated
Default

try re installing it,and do you use cs? i heard from sonewhere,i forget where but someone said they got rid of keyboard shoartcuts on it,cant be true though...
__________________



MountGM, a new forum about everything
Pixelated is offline   Reply With Quote
Old 04-18-2005, 08:52 PM   #3
jesse_boi89
Senior Member
 
Join Date: Apr 2005
Age: 25
Posts: 3,149
Credits: 200
Savings: 0
Default

I use CS, and i have tryed reinstalling it several times ;( No worky

Jesse
jesse_boi89 is offline   Reply With Quote
Old 04-18-2005, 09:06 PM   #4
Michael
Senior Member
 
Join Date: Jan 2005
Location: England
Posts: 4,065
Credits: 0
Savings: 0
Send a message via MSN to Michael
Default

Originally posted by jesse_boi89@Apr 18 2005, 06:52 PM
I use CS, and i have tryed reinstalling it several times ;( No worky

Jesse
when you re-installed did you delete all the registry keys for photoshop? Cause if you didnt it remembers your settings and if they were disabled before they will be when you re-install.

Note: if you dont understand the registry, DO NOT ATTEMPT.
__________________
<div align="center"></div>
Michael is offline   Reply With Quote
Old 04-18-2005, 09:20 PM   #5
jesse_boi89
Senior Member
 
Join Date: Apr 2005
Age: 25
Posts: 3,149
Credits: 200
Savings: 0
Default

Ya, i did that. Didn't work though >_<

Jesse
jesse_boi89 is offline   Reply With Quote
Old 04-18-2005, 09:27 PM   #6
antonio97b
Senior Member
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 222
Credits: 0
Savings: 0
Default

Ive had this problem...

Are you running a legit copy?
__________________


(\_/)
(O.o)
(> <) This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.
antonio97b is offline   Reply With Quote
Old 04-18-2005, 09:32 PM   #7
jesse_boi89
Senior Member
 
Join Date: Apr 2005
Age: 25
Posts: 3,149
Credits: 200
Savings: 0
Default

Lolz. No. Its cracked

I didn't have 700 bucks to buy it lol

Jesse
jesse_boi89 is offline   Reply With Quote
Old 04-19-2005, 02:18 AM   #8
Ultra Maniac
Senior Member
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 140
Credits: 0
Savings: 0
Default

Maybe look through your Prefences and you will find something. I did that when my Imageready messed up, and it worked eventually.
__________________


Ultra Maniac is offline   Reply With Quote
Old 04-19-2005, 08:22 AM   #9
antonio97b
Senior Member
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 222
Credits: 0
Savings: 0
Default

Cracked eh? Yeah Ive had that problem. If its a burned copy and you used some sort of file to crack the activation that was in a diffrent language. That paticular crack removes the shortcuts. Use a diffrent crack file I used this one called Paradox. I dont know if you can google it because I found it on chance. Let me know if this helps.



*www.gamerenders.com does not support or condone illegal software.
__________________


(\_/)
(O.o)
(> <) This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.
antonio97b is offline   Reply With Quote
Old 04-19-2005, 10:05 AM   #10
jesse_boi89
Senior Member
 
Join Date: Apr 2005
Age: 25
Posts: 3,149
Credits: 200
Savings: 0
Default

Ya...Mine was the full version in english. I used the paradox crack to get serial and stuff..And ive scoured the settings lolz.

Jesse
jesse_boi89 is offline   Reply With Quote
Old 04-19-2005, 06:29 PM   #11
jay661
Member
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 43
Credits: 0
Savings: 0
Default

I have a downloaded version of photoshop cs 8 and havent had any problems, i have to place a crack in the install folder then install, then replace something with a crack in program files

...and tbh i dont think we are allowe dto talk about illegal ----e here guys
__________________
http://www.jay661.com - Under Construction
SELLING DOMAIN NAME! PM FOR DETAILS
jay661 is offline   Reply With Quote
Old 04-19-2005, 07:14 PM   #12
antonio97b
Senior Member
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 222
Credits: 0
Savings: 0
Default

its still not working jesse?
__________________


(\_/)
(O.o)
(> <) This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.
antonio97b is offline   Reply With Quote
Old 04-19-2005, 08:36 PM   #13
jesse_boi89
Senior Member
 
Join Date: Apr 2005
Age: 25
Posts: 3,149
Credits: 200
Savings: 0
Default

No, stupid thing. *stabs it with a spoon*

I'm almost tempted to steal it from the school ..But if i can fix it here..It would be cool.

Jesse
jesse_boi89 is offline   Reply With Quote
Old 04-19-2005, 09:04 PM   #14
Ultra Maniac
Senior Member
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 140
Credits: 0
Savings: 0
Default

Hmm... Is the Photoshop you have real? I mean like the real disk from your friend or something?
__________________


Ultra Maniac is offline   Reply With Quote
Old 04-19-2005, 09:15 PM   #15
jay661
Member
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 43
Credits: 0
Savings: 0
Default

dude there maybe an easier way, add me to msn, then i will give you torrent to download the same one as me or else if you familiar with ftp, give u ftp access yto my ps, then you got the same as me

Then if its still fecked, your comps shagged lol

jay661uk@gmail.com
__________________
http://www.jay661.com - Under Construction
SELLING DOMAIN NAME! PM FOR DETAILS
jay661 is offline   Reply With Quote
Reply

Bookmarks


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Yet Another Photoshop Problem [GR]Nova General Discussion 11 08-02-2005 04:39 PM
Dam Photoshop Problem :@ [GR]Nova General Discussion 3 08-01-2005 12:58 PM


All times are GMT -4. The time now is 09:03 PM.
Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
vBCredits II Deluxe - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2010-2014 DragonByte Technologies Ltd.