Go Back   GameRenders Forums > Entertainment > Gaming

Gaming Put those triggerfingers to another use and talk about your favourite games

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 07-23-2006, 09:32 AM   #1
Merge
Senior Member
 
Join Date: Jul 2006
Age: 22
Posts: 892
Credits: 322
Savings: 0
Default

i've uploaded everything to my ftp, but when i point my browser to

http://ti-hq.ueuo.com/gfx/install/install.php its completely blank :unsure:

Does anyone know what i am doing wrong? I've tried it in IE, Firefox and Opera. So its not my browser. I've had it installed on the same url before so i dont know whats wrong :blink:

Is there any other forums? IPB - costs money and vBulletin i dont understand why i cant download it. <_<

Please help!

Thanks in advance :wub: :tongue:
__________________
<div align="center">http://bit.ly/k6SDT
</div>
Merge is offline   Reply With Quote
Old 07-23-2006, 09:36 AM   #2
Aedus
Senior Member
 
Join Date: May 2006
Location: London, England
Age: 27
Posts: 2,331
Credits: 428
Savings: 0
Default

Did you upload it all right?
Aedus is offline   Reply With Quote
Old 07-23-2006, 10:04 AM   #3
Merge
Senior Member
 
Join Date: Jul 2006
Age: 22
Posts: 892
Credits: 322
Savings: 0
Default

YES!!! STOP SPAMMING :censored: :censored:
__________________
<div align="center">http://bit.ly/k6SDT
</div>
Merge is offline   Reply With Quote
Old 07-23-2006, 10:32 AM   #4
Canada Eh895
Senior Member
 
Join Date: Dec 2005
Location: New Brunswick, Canada
Age: 25
Posts: 506
Credits: 449
Savings: 0
Send a message via AIM to Canada Eh895 Send a message via MSN to Canada Eh895 Send a message via Yahoo to Canada Eh895
Default

Well that "STOP SPAMMING" was kind of unnescessary and rude. He was trying to help you..

What board software are you trying to install

And the reason why you cant download vBulletin in because you have to pay for it, too..

I reccomend Phpbb or PunBB(I think)
Canada Eh895 is offline   Reply With Quote
Old 07-23-2006, 10:40 AM   #5
Merge
Senior Member
 
Join Date: Jul 2006
Age: 22
Posts: 892
Credits: 322
Savings: 0
Default

was only messin with him..

thanks i will try this punbb n also.. is there themes for this?
__________________
<div align="center">http://bit.ly/k6SDT
</div>
Merge is offline   Reply With Quote
Old 07-23-2006, 02:37 PM   #6
Skullmonkey
Senior Member
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 1,020
Credits: 0
Savings: 0
Send a message via MSN to Skullmonkey Send a message via Yahoo to Skullmonkey
Default

i could actually get you a IPB 1.3 set up for free... only bad thing is that you do not get access to ftp... its a service of a friend of mine...
__________________

Skullmonkey is offline   Reply With Quote
Old 07-23-2006, 03:23 PM   #7
johndapunk FTW
Senior Member
 
Join Date: Jan 2006
Location: Palm Beach
Age: 22
Posts: 2,597
Credits: 476
Savings: 0
Default

My god, you guys don't know what you're talking about..

You probably don't have PHP installed, you know, the PHP core software, usually using Apache with it?

Merged Post:


Or, the page isnt suposed to echo anything, just install the database tables, etc.
__________________
◄F.T.W. Oldies►
◄Wunsung, sYke, Mezrec, johndapunk, Jackal624, Charming►

johndapunk FTW is offline   Reply With Quote
Old 07-23-2006, 03:34 PM   #8
Equivalent Exchange
Senior Member
 
Join Date: Nov 2005
Posts: 1,483
Credits: 201
Savings: 0
Send a message via AIM to Equivalent Exchange
Default

Originally posted by johndapunk@Jul 23 2006, 03:23 PM
My god, you guys don't know what you're talking about..

You probably don't have PHP installed, you know, the PHP core software, usually using Apache with it?

Merged Post:


Or, the page isnt suposed to echo anything, just install the database tables, etc.
[snapback]2828032[/snapback]
If you want to see if you infact do have php installed, create a new PHP page with the following only

Code:
<?php

phpinfo();

?>
If nothing comes up, or you just see that code, then php is not installed.
__________________

Equivalent Exchange is offline   Reply With Quote
Old 07-23-2006, 05:18 PM   #9
Phili G
Senior Member
 
Join Date: Oct 2005
Location: England!
Age: 23
Posts: 1,506
Credits: 200
Savings: 0
Send a message via MSN to Phili G
Default

You need to set up your config.php.

If you need any help setting it up just PM me
Phili G is offline   Reply With Quote
Old 07-23-2006, 06:40 PM   #10
johndapunk FTW
Senior Member
 
Join Date: Jan 2006
Location: Palm Beach
Age: 22
Posts: 2,597
Credits: 476
Savings: 0
Default

php.ini? If you're getting your server from a hosting service, you don't have access to the php.ini.
__________________
◄F.T.W. Oldies►
◄Wunsung, sYke, Mezrec, johndapunk, Jackal624, Charming►

johndapunk FTW is offline   Reply With Quote
Old 07-23-2006, 09:45 PM   #11
Merge
Senior Member
 
Join Date: Jul 2006
Age: 22
Posts: 892
Credits: 322
Savings: 0
Default

As i said before, i've had php forums installed on this domain before. I've even had a whole php 7.6 site...

i just tried uploading punbb..its not showing up just like the phpbb forums <_<

:o
__________________
<div align="center">http://bit.ly/k6SDT
</div>
Merge is offline   Reply With Quote
Reply

Bookmarks


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Other Forums.. Shaggy General Discussion 123 09-05-2006 01:17 AM
Hi I'm New To The Forums. (= Hitman {H-M} I'm new here! 1 05-01-2005 03:26 PM
Forums Down? °skeet° General Discussion 3 04-29-2005 05:09 PM


All times are GMT -4. The time now is 07:37 AM.
Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
vBCredits II Deluxe v2.1.0 (Lite) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2010-2014 DragonByte Technologies Ltd.
Runs best on HiVelocity Hosting.