Go Back   GameRenders Forums > Entertainment > Gaming

Gaming Put those triggerfingers to another use and talk about your favourite games

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 04-16-2006, 06:43 AM   #1
mC˛ flexik
Senior Member
 
Join Date: Nov 2005
Location: London, UK
Age: 21
Posts: 1,250
Credits: 421
Savings: 0
Send a message via MSN to mC˛ flexik
Default

First, I update firefox, then I can't change themes. Then I try and google but I can't ----in press search and enter doesn't make it work. I tried to system restore. Didn't do ----. I re-installed firefox. I can finally google something but I can't ----in change themes. Help?
__________________
mC˛ flexik is offline   Reply With Quote
Old 04-16-2006, 06:57 AM   #2
Pinocchio
Senior Member
 
Join Date: Feb 2006
Location: Location Location
Posts: 1,797
Credits: 0
Savings: 0
Send a message via AIM to Pinocchio Send a message via MSN to Pinocchio
Default

http://www.mozilla.org/start/1.0/faq...eshooting.html
and there really isn't a need to have pretty themes.
__________________

_______________________________________________
:: «OneTwo» «dMg» «sYke» «Littlej» «jozaE» «Pinocchio» «Ascillor» ::
Pinocchio is offline   Reply With Quote
Old 04-16-2006, 07:01 AM   #3
mC˛ flexik
Senior Member
 
Join Date: Nov 2005
Location: London, UK
Age: 21
Posts: 1,250
Credits: 421
Savings: 0
Send a message via MSN to mC˛ flexik
Default

It's not there....

The poitn I have to use a theme is because...I'm using a dark skin for my XP and I can't see jack on the top quick links
__________________
mC˛ flexik is offline   Reply With Quote
Old 04-16-2006, 11:25 AM   #4
Pinocchio
Senior Member
 
Join Date: Feb 2006
Location: Location Location
Posts: 1,797
Credits: 0
Savings: 0
Send a message via AIM to Pinocchio Send a message via MSN to Pinocchio
Default

what happens when you try to install it? have you downloaded the .jar file?
__________________

_______________________________________________
:: «OneTwo» «dMg» «sYke» «Littlej» «jozaE» «Pinocchio» «Ascillor» ::
Pinocchio is offline   Reply With Quote
Old 04-16-2006, 11:34 AM   #5
DiabloDj1
Senior Member
 
Join Date: Jan 2005
Location: USA/RI
Age: 23
Posts: 5,658
Credits: 201
Savings: 0
Default

Maybe those themes arent compatible O.o
U can always try a new profile
__________________
Steam Acct with 12 games, $20, take it.

My Really Old Respect List: Namrac, Pink Floyd/Fry, ShneakySquirrel, xelink, xMasterx, GuitarGuru, Majiny, Jay, Renagade, Morv, Boxiom, AssailantOperative, Dementia., DarkStar., Broken, Blazeman
DiabloDj1 is offline   Reply With Quote
Old 04-16-2006, 01:49 PM   #6
Silver-DK
Senior Member
 
Join Date: Jan 2006
Location: Denmark
Age: 34
Posts: 316
Credits: 200
Savings: 0
Default

dont know if it can have some to say about it... but it may can be spyware on your comp? tried run a spyware scan? ... had a problem simular to yours once.. and that issue then whas caused by spyware on my machine
__________________
Silver-DK is offline   Reply With Quote
Old 04-16-2006, 01:52 PM   #7
mC˛ flexik
Senior Member
 
Join Date: Nov 2005
Location: London, UK
Age: 21
Posts: 1,250
Credits: 421
Savings: 0
Send a message via MSN to mC˛ flexik
Default

I'll try scanning at dinner. Computer too laggy now >.<
__________________
mC˛ flexik is offline   Reply With Quote
Old 04-16-2006, 02:03 PM   #8
AKW
Senior Member
 
Join Date: Oct 2004
Location: Athens, Tennessee, USA
Age: 24
Posts: 2,377
Credits: 1,886
Savings: 0
Send a message via AIM to AKW Send a message via MSN to AKW
Default

check skin compatability. They make different skins for different versions of Fx.

Merged Post:


It should tell you when you are almost to the download page what versions it goes to/with. You should see it fairly easily.
__________________

How much power you make is directly related to how many cubic dollars you spend. Cheap, fast, and reliable, pick 2.
AKW is offline   Reply With Quote
Old 04-16-2006, 02:21 PM   #9
mC˛ flexik
Senior Member
 
Join Date: Nov 2005
Location: London, UK
Age: 21
Posts: 1,250
Credits: 421
Savings: 0
Send a message via MSN to mC˛ flexik
Default

No spyware >.< and i tried other skins...
__________________
mC˛ flexik is offline   Reply With Quote
Old 04-16-2006, 04:40 PM   #10
Canada Eh895
Senior Member
 
Join Date: Dec 2005
Location: New Brunswick, Canada
Age: 25
Posts: 506
Credits: 449
Savings: 0
Send a message via AIM to Canada Eh895 Send a message via MSN to Canada Eh895 Send a message via Yahoo to Canada Eh895
Default

Mozilla has just today released a new version of Firefox, and you probably auto updated when you diddn't know, so barely any themes would be compatible with it, including your current one. Just go on the prowl on the Mozilla website for themes that are compatible with the latest version, or switch to a lighter theme for your XP.
Canada Eh895 is offline   Reply With Quote
Old 04-16-2006, 04:42 PM   #11
HydrogeN
Senior Member
 
Join Date: Sep 2004
Posts: 2,541
Credits: 1,830
Savings: 0
Default

My littlefox theme is still going. Might give it a try if you cant find one.

https://addons.mozilla.org/addon.php?id=307 -littlefox
__________________
<div align="center"></div><div align="center">Sniper001's new account - Member #1337</div>
<div align="center"></div>
HydrogeN is offline   Reply With Quote
Old 04-16-2006, 05:03 PM   #12
Canada Eh895
Senior Member
 
Join Date: Dec 2005
Location: New Brunswick, Canada
Age: 25
Posts: 506
Credits: 449
Savings: 0
Send a message via AIM to Canada Eh895 Send a message via MSN to Canada Eh895 Send a message via Yahoo to Canada Eh895
Default

Oh, I see, you updated firefox.

Chances are it was what I said above, just without the "you diddn't notice it was updating" part. Lol, just saw that.

Canada Eh895 is offline   Reply With Quote
Old 04-16-2006, 06:29 PM   #13
mC˛ flexik
Senior Member
 
Join Date: Nov 2005
Location: London, UK
Age: 21
Posts: 1,250
Credits: 421
Savings: 0
Send a message via MSN to mC˛ flexik
Default

Actually, I was doing something and my lil bro, age 7 TT_TT crawled onto the computer and done...something =| What did he do?! I managed to get it working now. Seems Firefox was bugged and I installed a new skin and reverted to the one I wanted then it worked.
__________________
mC˛ flexik is offline   Reply With Quote
Old 04-16-2006, 08:43 PM   #14
.DeFuZioN
Senior Member
 
Join Date: Oct 2005
Location: Australia
Age: 25
Posts: 2,306
Credits: 549
Savings: 0
Default

you cant do anything to firefox by crawling onto the computer as in the box.
__________________
<div align="center"></div>
.DeFuZioN is offline   Reply With Quote
Old 04-17-2006, 06:02 AM   #15
Pinocchio
Senior Member
 
Join Date: Feb 2006
Location: Location Location
Posts: 1,797
Credits: 0
Savings: 0
Send a message via AIM to Pinocchio Send a message via MSN to Pinocchio
Default

Originally posted by .DeFuZioN@Apr 17 2006, 12:43 AM
you cant do anything to firefox by crawling onto the computer as in the box.
[snapback]2390776[/snapback]
It was a metaphor xD
Switch to Opera, so much better.
__________________

_______________________________________________
:: «OneTwo» «dMg» «sYke» «Littlej» «jozaE» «Pinocchio» «Ascillor» ::
Pinocchio is offline   Reply With Quote
Reply

Bookmarks


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Firefox 3 CorruptCop Gaming 10 12-12-2006 10:03 PM
Firefox FM Lawlhalla Gaming 2 11-14-2005 03:25 PM
Need Some Firefox Help iClone Gaming 3 07-19-2005 03:53 PM
Firefox neha Gaming 14 07-19-2005 08:24 AM
Firefox Xilay Gaming 9 06-25-2005 12:13 PM


All times are GMT -4. The time now is 03:35 AM.
Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
vBCredits II Deluxe - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2010-2014 DragonByte Technologies Ltd.