PDA

View Full Version : Any Help On This?


Simplicity
09-17-2005, 01:04 PM
i try and open americas army the game and well this comes up and i dunno how to disable it like it says, coz i dunno what its goingon about,
so can anyone help me out?
Well hear is a screeny of what its saying to me. :blink:

http://img242.imageshack.us/img242/2967/helpme2go.png

Its starting to :censored: me off, coz i keep trying to install this dam gane and it wont :censored: work. :wub:

Michael
09-17-2005, 01:31 PM
got to start>run and type dxdiag, and this is what you should see.

Psychodesignz
09-17-2005, 01:36 PM
yeah that is the way to fix it

Simplicity
09-17-2005, 02:07 PM
Originally posted by HydrogeN@Sep 17 2005, 05:31 PM
got to start>run and type dxdiag, and this is what you should see.
thanks for the help, but one thing is, it says all 3 of them are not available and i cant disable them...

Simplicity
09-17-2005, 02:26 PM
i cant enable it... it says them 3 things there including 3d think is not available, is this directx 9 coz i got it with the download?

i wonder. ty for help

GODJonez
09-17-2005, 03:03 PM
tombuck, would you take a screenshot of that page of DXdiag and post here? Seeing more details would help seeing what the problem might be.

One thing to try is to update video card drivers.

KSI Firerush
09-17-2005, 03:18 PM
do you mean they are shaded over or what?

Simplicity
09-17-2005, 03:18 PM
Originally posted by GODJonez@Sep 17 2005, 07:03 PM
tombuck, would you take a screenshot of that page of DXdiag and post here? Seeing more details would help seeing what the problem might be.

One thing to try is to update video card drivers.
iv just l8tly updated my card driver, i could play the game before i rebooted my comp
now i cant =(
so it must be a programme. hears the screeny of the other problem.
i mean about the "not available" bits, so im wondering what could be wrong with that lol.

o0 this is taking its time to upload...

http://img156.imageshack.us/img156/3378/weeeeeeeeeeeeeeeeeee7dy.png (http://imageshack.us)

XMasterX
09-17-2005, 03:38 PM
well looking at hydrogen's, he has an actual driver, while youre using window's default driver.......

click on test direct draw.

If it doesnt take it, your video drivers havent been updated...

SwAT
09-17-2005, 03:41 PM
have you even been able to play it before or is it something that just happenened?

Simplicity
09-17-2005, 03:43 PM
i used to play about 2 weeks ago... then i rebooted, and it wont work

i did the test and i seen everything it said... so i guess i passes that test

SwAT
09-17-2005, 03:48 PM
you could try a system restore back until when it worked

XMasterX
09-17-2005, 03:49 PM
does it say enabled in dxdiag??

Simplicity
09-17-2005, 03:55 PM
it says i passed the test.
nop it dont say enabled

http://img233.imageshack.us/img233/7125/thfjhfjhgkhgjhgjhgjhgjhgj4wk.png (http://imageshack.us)

GODJonez
09-17-2005, 04:04 PM
You DON'T have the real drivers installed. You are using Windows's built-in SVGA support drivers.

Go and download the latest drivers for your video card again and install them.

Simplicity
09-17-2005, 04:07 PM
Originally posted by GODJonez@Sep 17 2005, 08:04 PM
You DON'T have the real drivers installed. You are using Windows's built-in SVGA support drivers.

Go and download the latest drivers for your video card again and install them.
do you know were i can find them?
coz my dad does all this stuff...

Doca
09-17-2005, 04:08 PM
I would also check out your device driver settings ;)

Simplicity
09-17-2005, 04:34 PM
Originally posted by Doca@Sep 17 2005, 08:08 PM
I would also check out your device driver settings ;)
how do i do that?