PDA

View Full Version : Store Mod


Michael
07-29-2005, 01:42 PM
Well I got the store mod in ( with help) and when I click the button the store comes up fine. But when I click on the store items the skin looks like this. Any ideas what needs to be changed?

Thats how big it is, not the entire screen like normal.

//CrazyHorse
07-29-2005, 01:45 PM
I've got that same problem. I always assumed it was something in Safari. o.o;
I need a solution for this one as well.

MayurP
07-29-2005, 03:48 PM
IBStore has been known to do that on some skins. Try switching skins and see what happens.

Michael
07-29-2005, 03:55 PM
Originally posted by Mayur@Jul 29 2005, 12:48 PM
IBStore has been known to do that on some skins. Try switching skins and see what happens.
you would be correct sir. Hmmm, So I guess its get another skin or deal with it.

MayurP
07-29-2005, 04:01 PM
I had this exact problem when I installed it for the first time. I switched the skin and boom its working.

Michael
07-29-2005, 04:07 PM
Well that sucks, cause I really liked the skin. The only other one is tren-z but everyone is using it now. May have to look elsewhere for a skin.

Unless there is a way to fix it, someone?

elf
07-29-2005, 04:08 PM
I have the same layout and stuff, and it worked perfectly for me. I dunno.

Michael
07-29-2005, 04:12 PM
Originally posted by elf@Jul 29 2005, 01:08 PM
I have the same layout and stuff, and it worked perfectly for me. I dunno.
you have IPB 2.0.3 and the fusion skin? And it works fine for you?

MayurP
07-29-2005, 04:31 PM
All I know is that it happens with some skins. It may or may not be that skin.

Andrew
07-29-2005, 05:42 PM
No, their is an easy fix.

upload the skin_store file again into the skin and overwrite the current one. This usually fixes the problem..

BFTP

Michael
07-29-2005, 05:45 PM
Originally posted by BFTP@Jul 29 2005, 02:42 PM
No, their is an easy fix.

upload the skin_store file again into the skin and overwrite the current one. This usually fixes the problem..

BFTP
will give that a shot. *crosses fingers*

Edit: Didnt change it. *Curses the dang skin for messing up*

MayurP
07-29-2005, 06:12 PM
Hmm try this. Get that item out of the default category. Maybe that is your problem.

Andrew
07-29-2005, 06:17 PM
Hmm, thats also a possible Mayur.

BFTP

Michael
07-29-2005, 06:27 PM
Originally posted by Mayur@Jul 29 2005, 03:12 PM
Hmm try this. Get that item out of the default category. Maybe that is your problem.
I moved an item from main to forum items, and everything looks fine till I get to the actual items page, thats when it freaks out.

MayurP
07-29-2005, 06:47 PM
Ya its the skin then. I just tested that on my site and only thing that goes wrong is edit items in acp but i fixed that through phpmyadmin. Dont play around with it. Just switch skins. At least thats my suggestion.