PDA

View Full Version : Firefox


Lucas-
07-22-2005, 01:03 AM
hey guys well i am using internet exploroer right now because i cant seem to launch FIre fox.. i havent restarted yet.. but has any one had this problem?

One Trick Pony
07-22-2005, 01:18 AM
Mine's working right now. It may be your internet provider? But you say IE is working...HMMMMM

Lucas-
07-22-2005, 01:28 AM
Nvm thanks any ways i got it owrking