PDA

View Full Version : How Do U Put Brushes


mEtHoD mAn
05-30-2005, 12:52 AM
how do u put brushes into one huge file and then host it, i guess i kno how to put them into a compressed folder but how/where do i host it

Tonyarms
05-30-2005, 12:59 AM
what do you mean by hosting it?

Phat Albert
05-30-2005, 01:00 AM
Here. (http://www.yousendit.com/) 1GB limit. Works for 7 days, or 25 downloads. Whichever come first.

mEtHoD mAn
05-30-2005, 01:01 AM
alright i wasnt sure if that site wuld work with this, tahnks man

Hallucinogen
05-30-2005, 01:04 AM
Cant you just archive them ?

Covert
05-30-2005, 01:15 AM
I would put it in Compressed then attach the file. Would that work?