PDA

View Full Version : Photoshop Problem. Please Help


jesse_boi89
04-18-2005, 09:44 PM
Well...Ive had photoshop for a LONG time..And the keyboard shortcuts never worked..I got around it till now...But i wanna fix it cause it be easier to use lol. Like do cut sumthin out i have to go to edit, cut. I can't just hit delete..

Do any of u know how i can fix this? Its been bugging me for the longest time lol.

Jesse

Pixelated
04-18-2005, 09:49 PM
try re installing it,and do you use cs? i heard from sonewhere,i forget where but someone said they got rid of keyboard shoartcuts on it,cant be true though...

jesse_boi89
04-18-2005, 09:52 PM
I use CS, and i have tryed reinstalling it several times ;( No worky :(

Jesse

Michael
04-18-2005, 10:06 PM
Originally posted by jesse_boi89@Apr 18 2005, 06:52 PM
I use CS, and i have tryed reinstalling it several times ;( No worky :(

Jesse
when you re-installed did you delete all the registry keys for photoshop? Cause if you didnt it remembers your settings and if they were disabled before they will be when you re-install.

Note: if you dont understand the registry, DO NOT ATTEMPT.

jesse_boi89
04-18-2005, 10:20 PM
Ya, i did that. Didn't work though >_<

Jesse

antonio97b
04-18-2005, 10:27 PM
Ive had this problem...

Are you running a legit copy?

jesse_boi89
04-18-2005, 10:32 PM
Lolz. No. Its cracked XD

I didn't have 700 bucks to buy it lol

Jesse

Ultra Maniac
04-19-2005, 03:18 AM
Maybe look through your Prefences and you will find something. I did that when my Imageready messed up, and it worked eventually.

antonio97b
04-19-2005, 09:22 AM
Cracked eh? Yeah Ive had that problem. If its a burned copy and you used some sort of file to crack the activation that was in a diffrent language. That paticular crack removes the shortcuts. Use a diffrent crack file I used this one called Paradox. I dont know if you can google it because I found it on chance. Let me know if this helps.



*www.gamerenders.com does not support or condone illegal software.

jesse_boi89
04-19-2005, 11:05 AM
Ya...Mine was the full version in english. I used the paradox crack to get serial and stuff..And ive scoured the settings lolz.

Jesse

jay661
04-19-2005, 07:29 PM
I have a downloaded version of photoshop cs 8 and havent had any problems, i have to place a crack in the install folder then install, then replace something with a crack in program files

...and tbh i dont think we are allowe dto talk about illegal ----e here guys

antonio97b
04-19-2005, 08:14 PM
its still not working jesse?

jesse_boi89
04-19-2005, 09:36 PM
No, stupid thing. *stabs it with a spoon*

I'm almost tempted to steal it from the school XD..But if i can fix it here..It would be cool.

Jesse

Ultra Maniac
04-19-2005, 10:04 PM
Hmm... Is the Photoshop you have real? I mean like the real disk from your friend or something?

jay661
04-19-2005, 10:15 PM
dude there maybe an easier way, add me to msn, then i will give you torrent to download the same one as me :) or else if you familiar with ftp, give u ftp access yto my ps, then you got the same as me

Then if its still fecked, your comps shagged lol

jay661uk@gmail.com

DarthRane
04-19-2005, 10:16 PM
Might want to be mindfull of what you say guys because don't forget if adobe ever found this site and these posts they could force gr to give out ips lol, odds that happening though are zero to none.

ANYWAYS, what i would sugjest doing is going into the man programs resetting registery, restart comp then reinstall it.

And if that don't work then its possible that you cracked version doesn't support shortcuts.

Ultra Maniac
04-19-2005, 10:25 PM
Cracked version do have shortcuts. That might work. Reseting your registery.

antonio97b
04-20-2005, 12:15 AM
Hmm it must be the paticulare ripped version.

I had this problem and I used a diffrent iso with a diffrent crack. I took a 50/50 guess that it was a crack. But it must be the iso...