PDA

View Full Version : Wow


b!nD
01-25-2005, 01:00 PM
my firends dad has a comp. with duel amd 6400 + processors and tops out at 6 gigs of ram. just about 500 gigs on hard drive. and he games alot so of course he has the nvidia gforce 6800. ( that is my dream comp ) :wub:

its like just about 10 ghz!!!!!!!!!!! oh yeah they are rich. lol <<<

idk i just felt like posting this cuz its CRAZY!

Gez
01-25-2005, 02:13 PM
seriously having that much ram makes it so much slower becvause the computer is having too deal with so many thingd accessing it, you'll probly be better off with 1 meg of ram

BillDozer357
01-25-2005, 02:17 PM
How much RAM is actually in it. It'd be detrimental to performance to have 6 gigs of ram only for games, because the computer would have to map out addresses for each memory block and it would be keeping track of RAM it's not using.

and I think Gez meant 1 gig, not 1 meg

b&#33;nD
01-25-2005, 03:14 PM
well he built it himself. all i know is that he opened up the "system" window in controll panel and it said 6000 (dont remember exactly) mbs ddr ram. its still a really fast computer and he doesnt only use it for games and shit.

Mercenary
01-27-2005, 09:26 AM
It would be even cooler if you said he had 2 6800's on a PCI express mb, using that chip to connect them so they work together. Now that would be kick ass for sure.

Xorn
01-27-2005, 10:34 AM
indeed -_-

Oxigine
01-29-2005, 10:21 AM
looks like a dream comp to me :D

Incineration
01-31-2005, 02:06 PM
Get a mainframe.

Joe
01-31-2005, 08:42 PM
i dont really understand some things u said but it sounds liek a sweet comp to me :)

DanMattia
01-31-2005, 08:48 PM
Now just to send a virus or throw some wool on his motherboard and watch the fireworks :lol:

/end jealous

L-Group used to sell computers that had like 20ghz and 20tb hard drives as well as 16GB RAM. $20000, though :P

Quietus1
02-02-2005, 10:45 AM
:lol: you have to be rich :P well have enough money...next to youre normal living money :blink:

D4rX
02-02-2005, 02:38 PM
Originally posted by DanMattia@Feb 1 2005, 01:48 AM
Now just to send a virus or throw some wool on his motherboard and watch the fireworks :lol:

/end jealous

L-Group used to sell computers that had like 20ghz and 20tb hard drives as well as 16GB RAM. $20000, though :P
holy crap is there a link to see one of those?

DanMattia
02-02-2005, 02:47 PM
L-group went bankrupt, I believe. Or something. They're no longer online.

Kaz
02-02-2005, 08:50 PM
I'm sorry, 6GB of RAM isn't possible, unless he is running a server motherboard (Xeon), but that doesn't support AMD as it is Intel. You have two four slots on almost all motherboards, and the highest stick of RAM memory goes is 1GB, 4x1... do the math.. Oh, and an AMD 6400+ has never existed... so don't lie... (And don't argue with me, I have A+ knowledge and certification. I know WTF I'm talking about.) Oh, 10GHz, hahahahahahahaha. They haven't even reached 4.0GHz without blowing the CPU out.

.scurenzio
02-03-2005, 01:09 AM
Actually I watched a vid where they reached 5ghz and it didnt blow up so...
I think it was from www.allshardware.com or somethin

flavoured
02-03-2005, 02:36 AM
Originally posted by Kaz@Feb 3 2005, 01:50 AM
I'm sorry, 6GB of RAM isn't possible, unless he is running a server motherboard (Xeon), but that doesn't support AMD as it is Intel. You have two four slots on almost all motherboards, and the highest stick of RAM memory goes is 1GB, 4x1... do the math.. Oh, and an AMD 6400+ has never existed... so don't lie... (And don't argue with me, I have A+ knowledge and certification. I know WTF I'm talking about.) Oh, 10GHz, hahahahahahahaha. They haven't even reached 4.0GHz without blowing the CPU out.
*worships*

Raiko
02-03-2005, 02:49 AM
Originally posted by Kaz@Feb 3 2005, 01:50 AM
I'm sorry, 6GB of RAM isn't possible, unless he is running a server motherboard (Xeon), but that doesn't support AMD as it is Intel. You have two four slots on almost all motherboards, and the highest stick of RAM memory goes is 1GB, 4x1... do the math.. Oh, and an AMD 6400+ has never existed... so don't lie... (And don't argue with me, I have A+ knowledge and certification. I know WTF I'm talking about.) Oh, 10GHz, hahahahahahahaha. They haven't even reached 4.0GHz without blowing the CPU out.
yes they have reached 4.0Ghz cpu alienware has one

D4rX
02-03-2005, 01:41 PM
Originally posted by Kaz@Feb 3 2005, 01:50 AM
I'm sorry, 6GB of RAM isn't possible, unless he is running a server motherboard (Xeon), but that doesn't support AMD as it is Intel. You have two four slots on almost all motherboards, and the highest stick of RAM memory goes is 1GB, 4x1... do the math.. Oh, and an AMD 6400+ has never existed... so don't lie... (And don't argue with me, I have A+ knowledge and certification. I know WTF I'm talking about.) Oh, 10GHz, hahahahahahahaha. They haven't even reached 4.0GHz without blowing the CPU out.
u havent seen 4ghz? alienware my friend, alienware

edit: oops, didnt see above post :huh:

twiisted_kaos
02-03-2005, 02:04 PM
wow some smart ass people lol i know about computers but not like you guys :-D alienware is a rip off yur just buying the name

D4rX
02-05-2005, 02:33 AM
Originally posted by twiisted_kaos@Feb 3 2005, 07:04 PM
wow some smart ass people lol i know about computers but not like you guys :-D alienware is a rip off yur just buying the name
thats pretty true, but i dont know anywhere where u can get some 4ghz processors. do u?

Shinobi
02-05-2005, 02:36 AM
i have a friend that has 8 gigs of ram sticks in his PC and it is fast as hell. just cause you have more dosnt mean its gonna be slower. u just need a mother board and CPU that will run it right.

very kewl thats my dream pc to

D4rX
02-05-2005, 04:26 AM
Originally posted by Shinobi@Feb 5 2005, 07:36 AM
i have a friend that has 8 gigs of ram sticks in his PC and it is fast as hell. just cause you have more dosnt mean its gonna be slower. u just need a mother board and CPU that will run it right.

very kewl thats my dream pc to
:blink: wtf...what mobo does he have :blink:

D4rX
02-09-2005, 01:39 PM
i know im double posting but i just wanted to show yall this comp i found 16GB max ram (http://www.gamepc.com/shop/systemfamily.asp?family=gpgx2)

MVegetto
02-09-2005, 06:21 PM
... 16gb max!!?? damn thats powerful, too bad its not a athlon's otherwise extreme extreme gaming XD

DJFuhai
02-10-2005, 05:36 PM
Originally posted by high_till_i_die696@Feb 3 2005, 06:09 AM
Actually I watched a vid where they reached 5ghz and it didnt blow up so...
I think it was from www.allshardware.com or somethin
I know the video you're talking about. The chip only reached 5Ghz on a majorly modded mobo and with a custom built cooling tower designed for liquid nitrogen

Ashraff
02-15-2005, 01:09 PM
yeh, not a conventional method for a home pc :D

Anyway give his pc a few years and it will suck, why would he possibly need so much in a home pc, its a nerd status thing isnt it... anyway he be better of buying a few differnt high end gaming pc's in the next few years instead of that $120931023981023 custom thing hes got now.

GeoTube
02-15-2005, 01:58 PM
*whistles* that PC looks sweet :P
If only my pathetic computer can do that lol