PDA

View Full Version : Finally Got My Own Copy Of Photoshop


ViperStrike
01-07-2005, 02:36 PM
Ive finally got my own copy of Photoshop CS YAY :D but once i installed it on my PC I realized how slow it was going. I'm currious how much ram you guys have on your PCs to make it run smothly, or if its just some other problem that I have. I am on XP with 512 ram, I think my prosscer is around 1.8 ghz i have no idea what the actuall speed is though. anyways, thanks much

PancakeBunny
01-07-2005, 02:39 PM
w00t ^_^, gj m8. Hope to see work from you soon ^_^

Seed
01-07-2005, 03:12 PM
Originally posted by ViperStrike@Jan 7 2005, 06:36 PM
Ive finally got my own copy of Photoshop CS YAY :D but once i installed it on my PC I realized how slow it was going. I'm currious how much ram you guys have on your PCs to make it run smothly, or if its just some other problem that I have. I am on XP with 512 ram, I think my prosscer is around 1.8 ghz i have no idea what the actuall speed is though. anyways, thanks much
Did you diable "Adobe Gamma Loader" from startup? If you haven't then The Loader will use up alot of ram and slow your box down considerably.

Ninix23
01-07-2005, 03:21 PM
Congratulation, hope u have fun :)

ViperStrike
01-07-2005, 05:18 PM
gamma loader...hmmm...no i dont think so...how do i go about doing it now that its been installed?


see below for work

Seed
01-07-2005, 06:28 PM
Originally posted by ViperStrike@Jan 7 2005, 09:18 PM
gamma loader...hmmm...no i dont think so...how do i go about doing it now that its been installed?


see below for work
Do the following to check to see if Adobe Gamma Loader is in startup:

Start> Run

Type in "msconfig" without the quotes and this will bring you to "System Configuration Utility"

Go to "Startup" which should be the last tab and go down the list until you find "Adobe Gamma Loader".

If it is checked, then uncheck it and reboot computer.

Swift
01-07-2005, 07:57 PM
Wow dude thanx for postin that it defintly speed myn up but i have anouther computer with 7.0 does it have that if so same way to turn it off?

Seed
01-07-2005, 08:18 PM
Originally posted by Swift@Jan 7 2005, 11:57 PM
Wow dude thanx for postin that it defintly speed myn up but i have anouther computer with 7.0 does it have that if so same way to turn it off?
What versions of Windows do you have on your other computer?

Denny
01-07-2005, 08:38 PM
hah seed that hlped me too dude!

Seed
01-07-2005, 08:49 PM
More information on Adobe Gamma Loader go here http://www.xrite.com/support_doc.aspx?Line=16&SupportID=959

ViperStrike
01-08-2005, 01:54 AM
Thanks a lot seed, very helpfull

WaxTheories
01-08-2005, 03:44 AM
Hmm... Limewire is yummy...

glitch
01-08-2005, 03:47 AM
Originally posted by WaxTheories@Jan 8 2005, 02:44 AM
Hmm... Limewire is yummy...
the power of the internet

VEXTA
01-08-2005, 04:42 AM
yea i hope you have fun dude....btw i got over 1000 MB of RAM :D ........so proud....so proud

subzerox12345
01-08-2005, 10:36 AM
;) Photoshop is quite simple 2 use once you get used 2 it..and it can bring out some Great Results..




----

Bona Fide
01-08-2005, 11:20 AM
Someone already said something about the loader. That'll help you a lot.

I would recommend at least 1.6ghz for your processor. Also, at least 512 ddr ram and xp home/pro.

buscemi
01-12-2005, 12:15 AM
cs is dope :) :P

Ethiks
01-12-2005, 04:45 AM
I'm a CS user, and I'll tell ya, CS is awesome!

DesuMacchi
01-12-2005, 05:06 AM
Originally posted by subzerox12345@Jan 8 2005, 10:36 AM
;) Photoshop is quite simple 2 use once you get used 2 it..and it can bring out some Great Results..




----
Tori.......is........HOT!!...... :P

h3xZ
01-17-2005, 11:42 AM
have fun... but i prefer 7.0

Shogun
01-17-2005, 01:52 PM
I have 1gig ram and it seems to run fine with no problems :D

.:Pure:.
01-17-2005, 02:42 PM
Ya Cs is good but i prefer 7.0 easyer to use